Voimistelupäivät 2024

Hinnat

Ilmoittautuminen

Voimistelupäivien ja Voimistelun ja tanssin Lumo -finaaliin ilmoittautuminen on nyt avoinna Kisanetissä.
Kaikki ilmoittautumiset tulee tehdä 30.4.2021 mennessä.

Ilmoittautumisaikaa on pidennetty poikkeuksellisesti huhtikuun loppuun saakka ja samalla on luovuttu jälki-ilmoittautumismahdollisuudesta.

Osallistumispassit

Passit Voimistelupäiville

  • Yksilö-/pienryhmälajit (MTV, NTV, RV, TRA, AKRO, KA): 55 € / hlö
  • Joukkuelajit (JV, TG): 35 € / hlö
  • Stara-tapahtuma 20 € / hlö, yli 3 hlö ryhmät 90 €

Tämä osallistumispassi sisältää oikeuden osallistua kilpailuun sekä vapaapääsyn voimistelijakatsomoon, perjantai-illan avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon. Lauantai-illan Lumoava gaalan liput myydään erikseen.

Passit Lumo-finaaliin

  • Lumo -finaali (Gym for Life -ja tanssin sarjat): 120 € / joukkue

Ko. osallistumispassi sisältää oikeuden osallistua Lumo-finaaliin sekä vapaapääsyn Lumo -finaaliin ja Gym for Life -voimistelijakatsomoon, perjantai-illan avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon. Lauantai-illan Lumoava gaalan liput myydään erikseen.

Valmentajien ja huoltajien passi

  • Tapahtumapassi 20 € / hlö

Tapahtumapassi sisältää vapaapääsyn Voimistelupäiville ja Lumo-finaaliin, voimistelijakatsomoon ja Gym for Life -voimistelijakatsomoon, perjantai-illan avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon. Lauantai-illan Lumoava gaalan liput myydään erikseen.

Kilpailijoiden passitilaus tapahtuu kilpailuilmoittautumisella eikä erillistä passitilausta tarvitse tehdä. Tuomareille ei tarvitse tilata erikseen passia, mikäli osallistuvat tapahtumaan vain sinä päivänä, kun tuomaroivat.

Yksilö-/pienryhmälajin maksulla voi osallistua myös joukkuelajien kilpailuihin ja niin useaan kilpailuun/sarjaan, kuin lisenssi antaa oikeuden (1 osallistumismaksu/voimistelija). Yksilö-/pienryhmälajien sekä joukkuelajien osallistumispassilla voi osallistua myös Stara-tapahtumaan.

Kilpailijoiden passien hinnat ovat voimassa varsinaisen ilmoittautumisajan 1.3. klo 12 – 16.4. klo 18. Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä (16.4. klo 18 – 30.4. klo 18) maksut ovat kaksinkertaiset.

Passit laskutetaan seuroittain ilmoittautumisajan päätyttyä. Kaikki passit ja ruokaliput noudetaan seuroittain kisatoimistosta.

Kilpailujen peruutusmaksut

Ilmoittaudu mukaan luottavaisin mielin – voit peruuttaa osallistumisen ilman maksua ilmoittautumisajan puitteissa.

Myöhemmistä peruutuksista vaaditaan lääkärintodistus. Tällöin voidaan periä myös majoitus-, ruokailutilauksista tms. aiheutuneiden kulujen lisäksi 15 € peruutusmaksu / lasku. Jos urheilija jättää osallistumatta kilpailuun perumatta ilmoittautumistaan tai ilman lääkärintodistusta, voidaan periä koko ilmoittautumismaksu.

Kilpailun peruuntuessa kokonaan järjestäjä hyvittää osallistumismaksujen laskut, mutta voi periä toimistokuluja 15€/hyvityslasku.

Majoitus ja ruokailut

Koulumajoitus- ja ruokailupaketit

1 yö: 40 € (sisältää 1 aamupalan ja 1 iltapalan, tulopäivän päivällisen ja lähtöpäivän lounaan)
2 yötä: 80 € (sisältää 2 aamupalaa ja 2 iltapalaa, tulopäivän päivällisen, lounaan ja päivällisen sekä lähtöpäivän lounaan)
3 yötä: 120 € (sisältää 3 aamupalaa ja 3 iltapalaa, tulopäivän päivällisen, 2 lounasta ja 2 päivällistä sekä lähtöpäivän lounaan)

Koulumajoituspaketit

1 yö: 20 € (sisältää iltapalan ja aamupalan)
2 yötä: 40 € (sisältää 2 iltapalaa ja 2 aamupalaa)
3 yötä: 60 € (sisältää 3 iltapalaa ja 3 aamupalaa)

HUOM! Koulumajoituksessa alaikäisillä oltava huoltaja/valmentaja mukana (vähintään 1 aikuinen per 10 alaikäistä)

Koulumajoituksen aamu- ja iltapalat tarjoillaan Hatsalan klassillisella koululla ja Kuopion Lyseon lukiolla. Alustavan aikataulun mukaan aamupalat tarjoillaan klo 6:30-9:00 ja iltapalat 19:30-21:30.

Majoituksissa hiljaisuus klo 22.

Ruokailupaketit

Lounas x3, päivällinen x2 (pe lounas – su lounas): 50 €
Lounas x3 (pe, la ja su): 32 €

Ruokalippu: 11 € / kpl

Hotellimajoituksista lisätietoja täällä.

Ruokailut järjestetään Hatsalan klassillisella koululla. Lauantain lounas Lumo-finaaliin osallistuville järjestetään Musiikkikeskuksella.

Lounas tarjolla päivittäin klo 10:30-14:00 ja päivällinen klo 15:00-18:00.

Tutustu kisaviikonlopun kouluruokailuiden menuun täältä. Olemme suunnitelleet ateriat yhdessä Saarioisen kanssa.

Yhteyshenkilö tekee majoitus- ja ruokailutilauksen koko ryhmälle/joukkueelle. Majoitus- ja ruokailutilaukset ovat sitovia 16.4. jälkeen, eikä niistä tehdä palautuksia. Ilmoittautumisajan puitteissa (1.3.-16.4.) majoituspaketteihin ja ruokailuihin voi tehdä muutoksia sähköpostiinne tulevan tilauksen vahvistuslinkin kautta.

Ruokailu- ja koulumajoitustilaukset laskutetaan seuralta.

Pääsyliput

Voimistelupäivät- ja Lumo-tapahtumiin myydään pääsylippuja katsojille. Lippuja voi ostaa yhdeksi päiväksi, jolloin voi seurata eri lajeja eri suorituspaikoilla Kuopio-hallissa, Jäähallissa ja Musiikkikeskuksessa. Edullisimmaksi tulee kolmen päivän ranneke, jolla pääsee katsomaan kaikkia kisatapahtumia kolmen päivän ajan rajoituksetta.

Liput tulevat myyntiin 1.4.2021 Seat4.me -sivustolle. Pääsylippuja voi ostaa myös paikan päällä kunkin tapahtumapaikan ovelta. Lauantai-illan Lumoava gaalaan liput myydään erikseen.

Pääsylippujen hinnat

Yhden päivän ennakkoliput
Yli 15v. 12 €
Lapset (7-15v.) 3 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 27 €

Koko viikonlopun ennakkoliput (pe-su)
Yli 15v. 25 €
Lapset (7-15v.) 7 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 55 €

Yhden päivän liput ovelta
Yli 15v. 15 €
Lapset (7-15v.) 5 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 35 €

Koko viikonlopun (pe-su) liput ovelta
Yli 15v. 30 €
Lapset (7-15v.) 10 €
Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 65 €

Liput perjantain avajaisnäytökseen Kuopio-halliin 5 €.

Voimistelupäivien ja Lumo-finaalin tapahtumapassilla ja tapahtuman pääsylipulla vapaapääsy Kuopio-hallin perjantain avajaisnäytökseen ja lauantain kisadiscoon.

Liput lauantain Lumoava-gaalaan

Ennakkolippu/kisapassi aikuiset 20 €
Lippu ovelta aikuiset 25 €

Ennakkolippu/kisapassi lapset (2-15v.) 10 €
Lippu ovelta lapset 15 €