Voimistelupäivät 2024

Tapahtumia ja tekemistä kaikenikäisille

Tervetuloa viihtymään koko perheellä tai joukkueella Kuopion Voimistelupäiville. Tarjolla on runsaasti oheisohjelmaa ympäri kaupunkia.

Kaikille avoimet tapahtumat

Tule kohtaamaan kaverisi Mualiman navalle!

Perjantai-iltapäivän toritapahtumassa 7.6.  on luvassa ohjelmaa klo 12-14. Lauantaina 8.6. klo 12-14 torilla voimisteluesityksiä.

Lapsille on eri lajien kokeilupisteitä ja temppurata perjantaista sunnuntaihin klo 9.00-18.00 Hatsalan klassillisella koululla.

Hauskaa hyppyskän kanssa

Paikka ja aika: Bellacenter (Siikaranta 4) la 8.6 klo 18-20

Tule kokemaan narujen taika ja oppimaan uutta!

Hyppynarun alkeita ja temppuilua yksilö- ja pitkän narun kanssa. Tarjolla opetusta ja vapaata hyppelyä musiikin rytmiin. Satoja värikkäitä hyppynaruja vapaassa käytössä.

Vetäjinä @ropee.fi Coach Olli ja hyppynaru urheilija/valmentaja @nukelawe Matias Ruotsalainen

Vapaa pääsy!

Kilpailija- ja tapahtumapassilla iltaohjelmaa

Kisa- ja tapahtumapassilla pääset perjantai-iltana seuraamaan huikeita avajaisia Olvi Areenalle.

Tutustu koko viikonlopun aikatauluun täältä.

Valmentajien ja tuomareiden illanvietto

Valmentajien ja tuomareiden illanvietto (K-18) järjestetään lauantaina 8.6. klo 20 alkaen Kallaveden rannalla Matkailukeskus Kuopion Saanassa.

Illanvieton hinta on 15 €, hinta sisältää

  • laivakyydin Matkailukeskus Saanaan, lähtö klo 19.30, M/S Princess Annen laituripaikka Kuopion Matkustajasatamassa sijaitsee Minna Canthin kadun päässä. Olethan satamassa noin 10min ennen lähtöä.
  • Laivakyytiin mahtuu ensimmäiset 80 henkilöä. Olemme järjestäneet lopuille korvaavan kyydin satamasta Saanalle yhteistyökumppanimme Bike-taksin avulla.
  • Voit myös saapua Saanalle suoraan. Ilta Saanassa alkaa klo 20.
  • lasin kuohuvaa sekä tapastyyppisen ruokailun
  • illan aikana tuotepakettien arvontaa ja tuote-esittelyjä
  • mahtavaa seuraa ja huikea tunnelma
  • hyvää musiikkia ja jammailua hienoissa puitteissa
  • ilta päättyy Saanalle, paluukyyti satamaan ei kuulu illanvieton hintaan

Ilmoittautuminen ja lipun osto tehdään passitilauksen yhteydessä. Tai voit ostaa lipun Mobilepaylla 12862, Voikkapäivät illanvietto 7.6.

Voimistelupäivien viralliset jatkot la 8.6. Makasiiniravintola Albatrossissa (K-20). Voimistelupäivät passille jonojen ohi klo 23.30 saakka.

Yhdenvertaisesti eteenpäin -seminaari

Perjantaina 7.6.2024 klo 17.15-19.15, Grano Lounge, jäähalli

Tervetuloa mukaan Yhdenvertaisesti eteenpäin -seminaariin, joka on suunnattu kaikille soveltavasta voimistelusta kiinnostuneille seuratoimijoille! Liity joukkoomme tutustumaan uuteen soveltavan telinevoimistelun kokonaisuuteen ja löydä inspiraatiota sekä uusia ideoita omalle seurallesi. Seminaarissa pääset syventymään soveltavan voimisteluun ja kuulet konkreettisia seuraesimerkkejä siitä, miten tämä laji voi kehittää ja rikastuttaa seuratoimintaa. Lisäksi pureudumme yhdenvertaisuuteen ja siihen liittyviin taloudellisiin tukimahdollisuuksiin, jotka voivat avata ovia uusiin mahdollisuuksiin ja resursseihin.

Tilaisuus on maksuton ja osallistujille tarjotaan ruoka seminaarin yhteydessä. Huom! Paikkoja rajoitetusti

Ilmoittaudu seminaariin tästä!

Miran Voimistelupäiväkahvit

Lauantai 8.6. 2024 klo 14-15, Grano lounge, jäähalli

Voimisteluliiton puheenjohtaja Mira Keräsen Voimistelupäiväkahvit tilaisuudessa seuroilla on mahdollisuus tulla keskustelemaan liiton uuden puheenjohtajan kanssa vapaamuotoisesti kahvikupin äärellä. Miralle voi halutessaan lähettää kysymyksiä ja keskustelun aiheita ennakkoon.

 

Perjantai-illan avajaiset 7.6.

Voimistelupäivien avajaisia vietetään perjantai-iltana 7.6. jäähallissa ennen näkemättömällä tavalla kun kisadiscoa vauhdittavat Robin ja Adi Sene!

Robin ja Adi ovat Siilinjärveltä kotoisin olevia musiikintekijöitä ja räppäreitä. Robin on esiintynyt mm. Ruisrockissa ja Blockfesteillä veljiensä Sexmanen ja Isaac Senen kanssa.

Laita jo nyt kalenterin Voimistelupäivien avajaiset jäähallilla perjantaina 7.6.2024 klo 19.30.

Kisa- ja tapahtumapassilla on ilmainen sisäänpääsy

Avajaisten pääsylippu (lipunmyynti klo 18.30 alkaen jäähallin ovelta)
Yli 15 v. 10 €
Lapset (7-15 v.) 5 €
Alle 7 v. huoltajan kanssa ilmaiseksi

 

Uutta Kuopion Voimistelupäivillä Katsomokarnevaali!

Kisapäivien aikana kannustetaan kisaajia huippusuorituksiin katsomokarnevaalien merkeissä.

Katsomokarnevaalitunnelmaan pääset sekä Kuopio-hallissa että jäähallissa! Tietysti näyttävimpiä asuja ja äänekkäimpiä kannustusryhmiä palkitaan päivien aikana. Osallistuminen katsomokarnevaaliin kuuluu kisapassin hintaan.

Suunnittele siis joukkueelle/ryhmälle/ seuralle karnevaaliasu sekä kannustushuuto ja tule mukaan katsomokarnevaaliin! Katsomokarnevaaliin ilmoittaudutaan paikanpäällä kisainfossa ilmoittamalla pukeutumisen teema ja ryhmän nimi.