Voimistelupäivät 2024

Talkoolaiseksi Voimistelupäiville

Varaa jo nyt kesän päivämäärät 7.-9.6. kalenteriin ja tule kuulolle Voimistelupäivät infoon.

Jäähallin ja koulumajoituksen talkoolaisten perehdytys ti 28.5. klo 17.00-18.00 (Teams-linkki)
Kuopio-hallin talkoolaisten perehdytys ke 29.5. klo 17 .00-18.00 (Teams-linkki)

Liity mukaan Kuopion Reippaan Voimistelijoiden reippaaseen talkooporukkaan! Tarjolla on monipuolisesti erilaisia tehtäviä, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan.

Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä. Jokainen talkoolainen tulee tarpeeseen ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä. Riittää, että haluat antaa panoksesi tapahtuman onnistumiseksi. Talkootyöt perustuvat vapaaehtoisuuteen, eikä niistä makseta rahallista palkkaa tai muuta korvausta.

TALKOOLAISENA SAAT:

  • Vapaa pääsy talkoopaikan päivän kilpailuihin
  • Kahvia, pullaa, leipää ja muita virvokkeita
  • Yli 6 tunnin talkoovuoroissa lämmin ruoka
  • Talkoovuoron ajaksi talkooliivi ja vuoron päätyttä halukkaille Voimisteluliiton t-paita
  • Hyvää tunnelmaa ja mieleenpainuva kokemus voimistelun suurtapahtumassa!
  • Talkoolaisten kiitostapahtuma Bellanpuistossa citygolfin, petankin, padelin ja yhdessäolon merkeissä ma 10.6. klo 17

Talkoolaisille riittää tekemistä ennen tapahtumaa rakentamisessa, tapahtuman aikana lukuisissa tehtävissä sekä tapahtuman jälkeen suorituspaikkojen purkamisessa. Jokaiseen tehtävään perehdytetään ennen tapahtumaa.


TALKOOTEHTÄVIÄ

Ensiapu

Ensiaputehtäviin haetaan ensisijaisesti sairaanhoidon ja lääketieteen ammattilaisia. Mukaan mahtuu myös perusensiapukurssin käyneitä henkilöitä. Tässä on hyvä mahdollisuus myös alan opiskelijoille saada uusia kokemuksia ison urheilutapahtuman ensiavun toiminnasta. Tavoitteena on kokoaikainen ensiapupäivystys tapahtumapisteissä koko voimistelupäivien ajan.

Tapahtuman aikana on useita ensiapupisteitä (Kuopio-halli ja Olvi Areena)
Lisäksi jokaisen kisapaikan infossa on aina yksi ensiapupäivystäjä, joka hoitaa yleisön tarvitseman ensiavun.
Lääkintäkeskus sijaitsee voimistelupäivien ajan Kuopiohallilla.

Ensiapuhoitaja
Hoitavat pienet tapaturmat, kuten pienet haavat ja nyrjähdykset sekä huolehtivat ensiapupisteiden toimivuudesta.

-Akuuteissa hätätilanteissa apua hälytetään hätäkeskuksen 112 kautta.
-Kiireetöntä lääkärihoitoa tarvitsevat potilaat ohjataan Mehiläinen Oy:n Kuopion yksikköön heidän aukioloaikojen puitteissa.

Kaikille ensiapupisteen vapaaehtoisille pidetään 1-2 koulutuskertaa, jolloin käydään läpi tapahtuman luonne ja ensiapusuunnitelmat.

Ensiapuvastaava: Piia Nissinen, piianissinen@hotmail.com

Lipunmyynti

Lipunmyyjien talkootehtävät sisältävät lipun myyntiä ja rannekkeiden kiinnitystä sekä rahaliikennettä hoitamista (maksuvälineet: MobilePay, Zettle maksupääte, käteinen ja liikuntaedut) Lipunmyyjien tehtävänä on myös rahatilityksen tekeminen.

Lipuntarkastus

Lipuntarkastajat tarkastavat osallistujien kilpailupassit sekä katsojien pääsyliput (rannekkeet) suorituspaikkojen ovilla (jäähalli ja Kuopio-halli).

Infopisteet

Infopiste palvelee voimistelijoita, katsojia ja talkoolaisia. Infopisteestä löytyy kilpailujen aikataulut sekä muut tarvittava tieto infokansiosta. Lisäksi jaetaan talkoolaisille talkooliivit sekä ruoka- ja/tai kahviliput. Infopisteitä sijaitsee molemmilla suorituspaikoilla, Kuopio-hallissa ja jäähallissa.

Siistijät

Siistijöiden tehtävänä on kiertää suorituspaikoilla ja pitää huolta hallin ja hallin eri tilojen siisteydestä. Siistijöitä tarvitaan molemmilla suorituspaikoilla, Kuopio-hallilla ja jäähallilla.

Suorituspaikkojen rakentaminen ja purkaminen

Rakennamme ja puramme yhdessä talkoolaisten voimin suorituspaikat molemmille halleille, Kuopio-hallille ja jäähallille. Tehtävään sisältyy suorituspaikkojen rakentamisen lisäksi muun muassa kilpailupaikkojen somistamista. 

Kahviomyynti

Kioski / Kahvio- talkoovuorossa toimitaan tuotteiden esillelaittajana, kahvinkeittäjänä ja myyjänä. Talkoovuorolaiset huolehtivat yleisestä kahvion pöytien siisteydestä ja tyhjentää roska-astiat. Tehtävään kuuluu iZettlen käyttö. Kahvioita sijaitsee molemmilla suorituspaikoilla, Kuopio-hallilla ja jäähallilla.

Talkoolaisten kahvitus

Talkootehtävien aikana huolehdimme talkoolaistemme jaksamisesta. Lyhyemmissä talkoovuoroissa talkoolaisille tarjotaan kahvia, pullaa, leipää ja muita virvokkeita. Talkoolaisten kahvitus- tehtävässä huolehditaan talkoolaisten kahvituksesta heille varatussa tilassa. Talkoolaisten kahvitusta tapahtuu molemmilla suorituspaikoilla, Kuopio-hallissa ja jäähallissa.

Järjestyksenvalvoja (kortillinen)

Tapahtuman ajaksi tarvitsemme kortillisia järjestyksenvalvojia molemmille suorituspaikoille, Kuopio-hallille ja jäähallille.

Loput talkootehtävät ja -tehtävien kuvaukset löydät osoitteesta talkoorekisteri.fi.


ILMOITTAUDU TALKOOLAISEKSI

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan talkoolaiseksi ja varmista itsellesi talkoolaisten edut! Voit varata oman talkoovuorosi osoitteesta talkoorekisteri.fi. Käyttämiseen vaaditaan tili ja kirjautuminen sivustolle tapahtuu Google-tilillä. Halutessasi voit myös rekisteröityä käyttäjäksi omaa sähköpostiosoitetta käyttäen.

Kirjautumisen jälkeen siirrytään Talkooryhmät- sivulle käyttämällä liittymiskoodia KRV-2023. Onnistuneen liittymisen jälkeen pääset siirtymään etusivulle painamalla KRV:n logoa.

Talkoovuoroja voidaan selata joko Talkoopaikat- tai Talkootehtävät- sivulta. Voit esimerkiksi katsoa, mitä talkoovuoroja Kuopio-hallissa on tarjolla tai missä kaikkialla on vapaita ensiapuvuoroja. Talkootehtävän lisätiedot saa kalenterista näkyville haluamaansa talkootehtävää painamalla. Lisätietojen avaamisen jälkeen käyttäjällä on vain yksi toiminto – talkoovuorolle osallistuminen. Vuorolle osallistuminen tapahtuu painamalla Osallistu- nappia.

Talkoovuoron varaaminen on sitova. Vuoron voi vaihtaa toisen henkilön kanssa, mutta sitä ei voi ilmoittautumisen jälkeen poistaa. Varaamasi talkoovuorot tulevat talkoorekisterisi etusivulle näkyviin.

Varaa kalenterista sinulle sopiva talkoovuoro. Tehdään yhdessä mieleenpainuvat Voimistelupäivät 2024!


YHTEYSTIEDOT

Tapahtumakoordinaattori: Ellinoora Karvinen, ellinoora.karvinen@krv.fi
044 783 1132