Voimistelupäivät 2024

 

TRAMPOLIINIVOIMISTELU

PAIKKA JA AIKA

 • Kuopio halli, Opistotie 4, 70200 Kuopio
 • 7.-9.6.2024

KILPAILUSARJAT

Lauantai:

TRA & SYN 1-3lk voimisteluliiton mestaruuskilpailut, sekä Tuplaminitrampoliinin JUN & SEN kilpailut

 TRA & SYN U13-14, U15-16 sekä SEN kilpailut, Tuplaminitrampoliinin minit U12 sekä avoin sarja 13+ voimisteluliiton mestaruuskilpailut ja Stara.

Yksilö- synkrotrampoliinivoimistelun 1.-3. luokat, WAGC säännöin kilpailtavat U13-14 sekä U15-16 ikäluokat ja FIG A säännöin kilpailtavat Seniorit ( 17 v+). Tuplaminitrampoliinivoimistelussa kilpaillaan U12 minit sekä 13+ avoimessa sarjassa, Juniori 13- 16 v sekä Sen  17 v+ sarjoissa. Tytöt ja pojat sekä miehet ja naiset kilpailevat omissa sarjoissaan. Yksilö- ja synkrotrampoliinilla 1-3lk sekä tuplaminitrampoliinilla minit (alle 12v) sekä avoin sarja (13+), kilpaillaan voimisteluliiton mestaruuskilpailut. 

Kilpailut käydään voimassa olevien sääntöjen mukaan.

Tapahtumassa järjestetään myös starakilpailut, stara suorituksen saa tehdä trampoliinilla tai tuplaminitrampoliinilla.

Kaikissa luokissa jaetaan myös saman seuran 3 parhaan voimistelijan pisteiden yhteenlaskettuun tulokseen perustuva joukkuepalkinto (tytöt ja pojat yli ja alle 13v mukaan lukien).

ILMOITTAUTUMINEN

 • Ilmoittautuminen tapahtuu Kisanetissä 1.2-7.4.2024.
 • Ilmoittautuminen päättyy 7.4.2024 klo 18.00.
 • Passit, ruokailut ja koulumajoitus tilataan erikseen samalla lomakkeella 4.3.–30.4. Lomake löytyy 4.3. klo 10.00 alkaen voimistelupaivat2024.fi.

LISENSSIT JA VAKUUTUS

Kaikilla kilpailuun osallistuvilla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi sekä kilpaurheilun kattava tapaturmavakuutus. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

TUOMARIT

Pääsääntönä jokaisen osallistuvan seuran on nimettävä kilpailuun vähintään yksi voimassa olevan tuomarilisenssin omaava esteetön tuomari. Jos seura ilmoittaa kilpailuun 8 voimistelijaa tai enemmän, tulee tuomareita ilmoittaa kaksi. Synkrokilpailuun jokaisen seuran on nimettävä vähintään kaksi tuomaria. (Tuomariohje) Kilpailun tuomareiden tulee olla ilmoittautuneena Kisanetissä 30.3.2024. mennessä.

KILPAILUKORIT

Kisakortit tulee palauttaa viimeistään 15 minuuttia ennen kyseisen luokan tuomaripalaverin alkua. Kortit voi myös lähettää sähköisenä PDF-tiedostona viimeistään keskiviikkona 5.6.2024.

Lähetä kilpailukortit seuroittain osoitteeseen: riikka.saariaho@outlook.com

TILAT JA VÄLINEET

Kilpatrampoliineina kaksi Eurotramp Ultimatea 4×4 verkolla. DMT Eurotramp Ultimate 6×6 kisa-alastulolla. Hallin korkeus yli 8 metriä.

PASSIT 

Passit, ruokailut ja koulumajoitus tilataan samalla lomakkeella 4.3. klo 10.00 alkaen. Lomake löytyy 4.3. voimistelupaivat2024.fi.

Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla tulee olla passi. Myös valmentajien ja valmistautumistiloissa liikkuvien huoltajien tulee hankkia passit. Kaikkien tapahtumaan osallistuvien passit, ruokailut ja koulumajoitus tilataan 4.3.-30.4.2024 välisenä aikana.

PASSIT KILPAILIJOILLE  

 • Yksilö-/pienryhmälajit (MTV, NTV, RV, TRA, AKRO, KA): 55 € / hlö
 • Joukkuelajit (JV, TG, AKROSHOW, AERODANCE): 25 € / hlö
 • Stara-tapahtuma: 20 € / hlö (yksilö, duo, trio), 90 € joukkue
 • MTV Veteraanisarjat, TG Masters, NTV Eilispäivän tähdet kilpailijat pääsevät osallistumaan kilpailuun 20 euron tapahtumapassilla + vähintään harrastelisenssillä
 • Yksilölajin maksulla voi osallistua myös joukkuelajien kilpailuihin ja niin useaan kilpailuun/sarjaan, kuin lisenssi antaa oikeuden (1 osallistumismaksu/ voimistelija).

a) joukkuelaji = ei kilpailla yksilöissä missään kisamuodossa

b) yksilölaji = kilpaillaan yksilöissä, ryhmissä, joukkueissa

Ko. osallistumispassi sisältää oikeuden osallistua kilpailuun ja vapaapääsyn voimistelijakatsomoon ja perjantai-illan avajaisiin.

PASSIT VALMENTAJILLE JA HUOLTAJILLE 

 • Tapahtumapassi 20 € / hlö

Ko. osallistumispassi sisältää vapaapääsyn Voimistelupäiville voimistelijakatsomoon sekä perjantai-illan avajaisiin.

YHTEYSTIEDOT