Voimistelupäivät 2024

Hinnat

Ilmoittautuminen

Voimistelupäivien ilmoittautuminen on alkanut 1.2. Kisanetissä.

Kaikki kisailmoittautumiset tulee tehdä 30.3.2024 mennessä.

Voimistelijoiden osallistumispassit, koulumajoitukset ja ruokailut tilataan tähän 4.3. klo 10.00 aukeavan lomakkeen kautta. Lomake on auki 4.3.-30.4.

Valmentajien ja huoltajien osallistumispassit, koulumajoitukset, ruokailut ja valmentajien illanvieton liput tilataan yhteistilauksella seuroittain/lajeittain tähän 4.3. aukeavan lomakkeen kautta.

Lataa tästä Excell, jonka tarvitset valmentajien ja huoltajien ilmoittautumiseen ja mahdollisten ruokailujen, majoitusten ja valmentajien illanviettoon ilmoittatumiseen.

Osallistumispassit

Kisapassit Voimistelupäiville

 • Yksilö-/pienryhmälajit (MTV, NTV, RV, TRA, AKRO, KA): 55 € / hlö
 • Joukkuelajit (JV, TG): 25 € / hlö
 • Stara-tapahtuma 20 €
 • MTV Veteraanisarjat, TG Masters, NTV Eilispäivän tähdet kilpailijat pääsevät osallistumaan kilpailuun 20 euron tapahtumapassilla + vähintään harrastelisenssillä

Yksilölajin maksulla voi osallistua myös joukkuelajien kilpailuihin ja niin useaan kilpailuun/sarjaan, kuin lisenssi antaa oikeuden (1 osallistumismaksu/ voimistelija)
a) joukkuelaji = ei kilpailla yksilöissä missään kisamuodossa
b) yksilölaji = kilpaillaan yksilöissä, ryhmissä, joukkueissa

Kisapassi sisältää oikeuden osallistua kilpailuun sekä vapaapääsyn voimistelijakatsomoon ja perjantai-illan avajaisiin

Tapahtumapassi Voimistelupäiville 20 €

  Tapahtumapassi on tarkoitettu huoltajille, sekä voimistelijoille, jotka eivät kilpaile, mutta haluavat osallistua oheistapahtumiin.
  MTV Veteraanisarjat, TG Masters, NTV Eilispäivän tähdet kilpailijat pääsevät osallistumaan kilpailuun tapahtumapassilla + vähintään harrastelisenssillä

  Tapahtumapassi sisältää vapaapääsyn Voimistelupäiville voimistelijakatsomoon ja perjantai-illan avajaisiin.

  Passien tilaus ja maksaminen

  Passit tilataan tämän sivun ylälaitaan aukeavan linkin kautta 4.3. – 30.4. Kilpailijan passitilaus maksetaan passin tilauksen yhteydessä. Passitilauksen yhteydessä voi ostaa myös koulumajoituspaketin sekä ruokailippuja valitsemilleen päiville. Tilauksen yhteydessä ilmoittautudutaan Voimistelupäivien avajaisiin. Tuomareille ei tarvitse tilata erikseen passia, mikäli osallistuvat tapahtumaan vain sinä päivänä, kun tuomaroivat.

  Kilpailijoiden passien hinnat ovat voimassa 4.3. – 30.4.2024

  Passin maksaa jokainen osallistuja ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki passit ja ruokaliput noudetaan seuroittain kisatoimistosta. Valmentajien passitilauksen voi tehdä ryhmäilmoittautumisena, jolloin lasku tulee haluttuun sähköpostiin.

  Kilpailujen peruutusmaksut

  Ilmoittautuminen on sitova.

  Peruutuksista vaaditaan lääkärintodistus. Tällöin voidaan periä myös majoitus-, ruokailutilauksista tms. aiheutuneiden kulujen lisäksi 15 € peruutusmaksu / lasku.

  Kilpailun peruuntuessa kokonaan järjestäjä hyvittää osallistumismaksujen laskut, mutta voi periä toimistokuluja 15 €/hyvityslasku.

  Valmentajien illanvietto 8.6.

  Valmentajien illanvietto (K-18) järjestetään lauantaina 8.6. klo 20 alkaen Kallaveden rannalla Matkailukeskus Kuopion Saanassa.

  Illanvieton hinta on 15 €, joka sisältää lasin kuohuvaa sekä tapastyyppisen ruokailun.  Ilmoittautuminen ja lipun osto tehdään passitilauksen yhteydessä.

  Majoitus ja ruokailut

  Koulumajoituspaketit

  1 yö: 30 € (sisältää iltapalan ja aamupalan)
  2 yötä: 40 € (sisältää 2 iltapalaa ja 2 aamupalaa)
  3 yötä: 60 € (sisältää 3 iltapalaa ja 3 aamupalaa)

  HUOM! Koulumajoituksessa alaikäisillä oltava huoltaja/valmentaja mukana (vähintään 1 aikuinen per 10 alaikäistä)

  Koulumajoituksen aamu- ja iltapalat tarjoillaan majoituskoululla. Alustavan aikataulun mukaan aamupalat tarjoillaan klo 6:30-9:00 ja iltapalat 19:30-21:30.

  Majoituksissa hiljaisuus klo 22.

  Ruokaliput

  Ruokalippu: 12 €/kpl

  Ruokailut järjestetään Hatsalan klassillisella koululla.

  Lounas tarjolla päivittäin klo 10:30-14:00 ja päivällinen klo 15:00-18:00.

  Tutustu kisaviikonlopun kouluruokailuiden menuun täältä. Olemme suunnitelleet ateriat yhdessä Saarioisen kanssa.

  Jokainen osallistuja tekee henkilökohtaisen majoitus- ja ruokailutilauksen. Majoitus- ja ruokailutilaukset ovat sitovia, eikä niistä tehdä palautuksia.

  Pääsyliput

  Voimistelupäiville myydään pääsylippuja katsojille. Lippuja voi ostaa yhdeksi päiväksi, jolloin voi seurata eri lajeja eri suorituspaikoilla Kuopio-hallissa ja jäähallissa. Edullisimmaksi tulee kolmen päivän ranneke, jolla pääsee katsomaan kaikkia kisatapahtumia kolmen päivän ajan rajoituksetta.

  Pääsylippuja myydään kunkin tapahtumapaikan ovella.

  Pääsylippujen hinnat

  Yhden päivän lippu
  Yli 15v. 15 €
  Lapset (7-15v.) 5 €
  Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 35 €

  Koko viikonlopun lippu (pe-su) 
  Yli 15v. 30 €
  Lapset (7-15v.) 10 €
  Perhelippu (2 aik. + 2 alle 15v. lasta) 65 €